PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Titanyum Dioksit

Titanium Dioxide

%60 kullanıcı beğeniyor · 3.308 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil (komedojenik 0/5)
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Titanyum dioksit, UVA ve UVB koruma özellikleri ile bilinir. Komedojenik değildir ve tahriş edici değildir. Titanyum Dioksit fiziksel bir güneş kremidir. Fiziksel güneş kremleri ışığı yansıtır ve cildinize ulaşmasını önler. Cildinizi UV radyasyonuna karşı korumak yaşlanma belirtilerini önleyebilir. Güneş hasarı ince çizgiler, kırışıklıklar, sıkılık kaybı ve hiperpigmentasyon ile ilişkilidir. Titanyum dioksit erken yaşlanmayı önlemeye yardımcı olabilir. Modern üretim ile kozmetik için nano ölçekli veya ince dereceli titanyum dioksit kolayca üretilebilir. Güneş kreminde titanyum dioksit UV ışığını emer. Cildimiz Titanyum dioksiti, hatta nanopartikülleri bile ememez. Titanyumun kendisi, Dünya kabuğundaki en yaygın 9. elementtir. Titanyum dioksit, oksijen verildiğinde oluşur ve cevherlerde, tozda, kumda ve toprakta bulunabilir. Saf titanyum dioksit, birçok üründe renk eklemek veya değiştirmek için kullanılan beyaz bir tozdur.

Ne olduğu

  • Mineral UV Filtresi: Fiziksel veya inorganik filtreler olarak da bilinen mineral UV filtreleri, ciltte UV ışınlarını yansıtan ve saçan koruyucu bir bariyer oluşturmak için çinko oksit veya titanyum dioksit gibi doğal olarak oluşan mineralleri kullanır.

Faydalar

—

Endişeler

  • Mercan Resifleri İçin Kötü: Bileşenlerin parçacık boyutu da dahil olmak üzere bir ürünün resif güvenli olup olmadığını birçok faktör etkiler. Verilerimizin doğru olmasını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, bu nedenle bir hata tespit ederseniz lütfen iletişime geçin.

Fonksiyonlar

  • Kozmetik Renklendirici
  • UV Emici
  • UV Filtresi
  • Opa CI Fying
Titanyum Dioksit kimyasal yapısı
O2Ti

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38617
  • INCI: TITANIUM DIOXIDE
  • INN: titanium dioxide
  • CAS: 13463-67-7
  • EC: 236-675-5

Sık sorulan sorular

Titanyum Dioksit nedir?
Titanyum dioksit, UVA ve UVB koruma özellikleri ile bilinir. Komedojenik değildir ve tahriş edici değildir. Titanyum Dioksit fiziksel bir güneş kremidir. Fiziksel güneş kremleri ışığı yansıtır ve cildinize ulaşmasını önler. Cildinizi UV radyasyonuna karşı korumak yaşlanma belirtilerini önleyebilir. Güneş hasarı ince çizgiler, kırışıklıklar, sıkılık kaybı ve hiperpigmentasyon ile ilişkilidir. Titanyum dioksit erken yaşlanmayı önlemeye yardımcı olabilir. Modern üretim ile kozmetik için nano ölçekli veya ince dereceli titanyum dioksit kolayca üretilebilir. Güneş kreminde titanyum dioksit UV ışığ…
Titanyum Dioksit hangi ciltlere uygun değil?
Titanyum Dioksit için bilinen endişeler: Mercan Resifleri İçin Kötü: Bileşenlerin parçacık boyutu da dahil olmak üzere bir ürünün resif güvenli olup olmadığını birçok faktör etkiler. Verilerimizin doğru olmasını sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, bu nedenle bir hata tespit ederseniz lütfen iletişime geçin..
Titanyum Dioksit gözenek tıkar mı?
Titanyum Dioksit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil (komedojenik puanı 0/5).
Titanyum Dioksit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Titanyum Dioksit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Titanyum Dioksit hamilelikte kullanılabilir mi?
Titanyum Dioksit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 3308 ürünü gör

Kaynaklar