PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Thujopsis Dolabrata Dal Özü

Thujopsis Dolabrata Branch Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 12 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Thujopsis Dolabrata Branch Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59741
  • INCI: THUJOPSIS DOLABRATA BRANCH EXTRACT
  • CAS: 91722-39-3
  • EC: 294-437-6

Sık sorulan sorular

Thujopsis Dolabrata Dal Özü nedir?
Henüz Thujopsis Dolabrata Branch Extract için bir açıklamamız yok.
Thujopsis Dolabrata Dal Özü gözenek tıkar mı?
Thujopsis Dolabrata Dal Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Thujopsis Dolabrata Dal Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Thujopsis Dolabrata Dal Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Thujopsis Dolabrata Dal Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Thujopsis Dolabrata Dal Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler