Thuja Occidentalis Yaprak Yağı
Thuja Occidentalis Leaf Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 24 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Thuja Occidentalis Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Maskeleme
- Parfümleme
- Tonik
CosIng verisi
- CosIng ID: 80246
- INCI: THUJA OCCIDENTALIS LEAF OIL
- CAS: 90131-58-1 / 8007-20-3
- EC: 290-370-1
Sık sorulan sorular
- Thuja Occidentalis Yaprak Yağı nedir?
- Thuja Occidentalis Yaprak Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
- Thuja Occidentalis Yaprak Yağı gözenek tıkar mı?
- Thuja Occidentalis Yaprak Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Thuja Occidentalis Yaprak Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Thuja Occidentalis Yaprak Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Thuja Occidentalis Yaprak Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Thuja Occidentalis Yaprak Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Eadem Dew Dream - Kaplan Çimi ile Nemlendirici Makyaj Temizleme Balsamı Makyaj Temizleyiciler · 5.0/5 (1)
- Caldera + Lab Vücut Çubuğu Vücut Fırçaları · 5.0/5 (1)
- Miguhara Vital Shine Mist Serumu Serumlar · 5.0/5 (1)
- Raviel Zenginleştirilmiş Süper Seramid Krem Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- Then I Met You Yatıştırıcı Çay Temizleme Jeli Yüz Temizleyiciler · 4.0/5 (1)