PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Thuja Occidentalis Yaprak Özü

Thuja Occidentalis Leaf Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 16 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✕ Parfüm / koku bileşeni
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Tahriş riski 2/5
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Thuja Occidentalis Yaprak Ekstresi bir antioksidandır ve bir kokudur.

Ne olduğu

  • Koku: Kokular, cilt bakımınızdaki kötü kokuları nötralize eden veya bir ürünün güzel kokmasını sağlamak için kullanılan bileşenlerdir. Kokular 3 formda gelir: sentetik, doğal veya uçucu yağlar.
  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Ağartma
  • Parfümleme
  • Cilt Bakımı
  • Antioksidanlar
  • Saç Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80245
  • INCI: THUJA OCCIDENTALIS LEAF EXTRACT
  • CAS: 90131-58-1
  • EC: 290-370-1

Sık sorulan sorular

Thuja Occidentalis Yaprak Özü nedir?
Thuja Occidentalis Yaprak Ekstresi bir antioksidandır ve bir kokudur.
Thuja Occidentalis Yaprak Özü gözenek tıkar mı?
Thuja Occidentalis Yaprak Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Thuja Occidentalis Yaprak Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Thuja Occidentalis Yaprak Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Thuja Occidentalis Yaprak Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Thuja Occidentalis Yaprak Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 16 ürünü gör