PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tiyolaktik asit

Thiolactic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Tiyolaktik Asit bir antioksidandır.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Antioksidanlar
  • Tüy dökücü
  • Saç sallama veya düzleştirme
  • Normal CI Ng
Tiyolaktik asit kimyasal yapısı
C3H6O2S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80771
  • INCI: THIOLACTIC ACID
  • CAS: 79-42-5
  • EC: 201-206-5

Sık sorulan sorular

Tiyolaktik asit nedir?
Tiyolaktik Asit bir antioksidandır.
Tiyolaktik asit gözenek tıkar mı?
Tiyolaktik asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tiyolaktik asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tiyolaktik asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tiyolaktik asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Tiyolaktik asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler