PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tiyogliserin

Thioglycerin

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Thioglycerin için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Tüy dökücü
  • Saç sallama veya düzleştirme
  • Keratolitik
  • Normal CI Ng
Tiyogliserin kimyasal yapısı
C3H8O2S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38586
  • INCI: THIOGLYCERIN
  • INN: monothioglycerol
  • CAS: 96-27-5
  • EC: 202-495-0

Sık sorulan sorular

Tiyogliserin nedir?
Henüz Thioglycerin için bir açıklamamız yok.
Tiyogliserin gözenek tıkar mı?
Tiyogliserin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tiyogliserin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tiyogliserin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tiyogliserin hamilelikte kullanılabilir mi?
Tiyogliserin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler