Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat
Tetramethylhexadec-2-Enyl Acetate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
CosIng verisi
- CosIng ID: 41064
- INCI: TETRAMETHYLHEXADEC-2-ENYL ACETATE
- CAS: 10236-16-5
- EC: 233-565-9
Sık sorulan sorular
- Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat nedir?
- Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat bir kokudur.
- Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat gözenek tıkar mı?
- Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Tetrametilheksadek-2-Enil Asetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.