Tetradesiloktadesil Stearat
Tetradecyloctadecyl Stearate
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Tetradecyloctadecyl Stearate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Emülsiyon Stabilizasyon
- Cilt Bakımı
- Bağlama
- Film Şekillendirme
- Opa CI Fying
CosIng verisi
- CosIng ID: 60234
- INCI: TETRADECYLOCTADECYL STEARATE
Sık sorulan sorular
- Tetradesiloktadesil Stearat nedir?
- Henüz Tetradecyloctadecyl Stearate için bir açıklamamız yok.
- Tetradesiloktadesil Stearat gözenek tıkar mı?
- Tetradesiloktadesil Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Tetradesiloktadesil Stearat mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Tetradesiloktadesil Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Tetradesiloktadesil Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Tetradesiloktadesil Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.