Tetradesiloktadekanoik asit
Tetradecyloctadecanoic Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Tetradecyloctadecanoic Acid için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Emülsiyon Stabilizasyon
- Viskozite Kontrolü
CosIng verisi
- CosIng ID: 60231
- INCI: TETRADECYLOCTADECANOIC ACID
Sık sorulan sorular
- Tetradesiloktadekanoik asit nedir?
- Henüz Tetradecyloctadecanoic Acid için bir açıklamamız yok.
- Tetradesiloktadekanoik asit gözenek tıkar mı?
- Tetradesiloktadekanoik asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Tetradesiloktadekanoik asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Tetradesiloktadekanoik asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Tetradesiloktadekanoik asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Tetradesiloktadekanoik asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Skylar Coconut Cove Eau De Parfüm Parfümler · 5.0/5 (1)
- Skylar Vanilya Sky Rollerball Parfümler · 5.0/5 (1)
- Skylar Vanilla Sky Eau De Parfüm Parfümler · 5.0/5 (1)
- Skylar Saç ve Vücut Sisi Parfümler · 5.0/5 (1)
- Skylar Coconut Cove Rollerball Parfümler · 5.0/5 (1)