PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tetradesileikosanoik Asit

Tetradecyleicosanoic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tetradecyleicosanoic Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 60230
  • INCI: TETRADECYLEICOSANOIC ACID

Sık sorulan sorular

Tetradesileikosanoik Asit nedir?
Henüz Tetradecyleicosanoic Acid için bir açıklamamız yok.
Tetradesileikosanoik Asit gözenek tıkar mı?
Tetradesileikosanoik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tetradesileikosanoik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tetradesileikosanoik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tetradesileikosanoik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Tetradesileikosanoik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.