PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Çay-Stearat

Tea-Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Çay-Stearat, adını stearik asidin (ÇAY/Trietanolamin) tuzu olmaktan alır. Emülsifiye edici ve temizleme özelliklerine sahip kahverengi, mumsu bir katıdır. CHEM: Stearik asit, 2,2',2"-nitrilotrietanol (1:1) içeren bileşik

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Çay-Stearat kimyasal yapısı
C24H51NO5

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38534
  • INCI: TEA-STEARATE
  • CAS: 4568-28-9
  • EC: 224-945-5

Sık sorulan sorular

Çay-Stearat nedir?
Çay-Stearat, adını stearik asidin (ÇAY/Trietanolamin) tuzu olmaktan alır. Emülsifiye edici ve temizleme özelliklerine sahip kahverengi, mumsu bir katıdır. CHEM: Stearik asit, 2,2',2"-nitrilotrietanol (1:1) içeren bileşik
Çay-Stearat gözenek tıkar mı?
Çay-Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Çay-Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Çay-Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Çay-Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Çay-Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 14 ürünü gör

Kaynaklar