Çay-Lauroyl Sarkosinat
Tea-Lauroyl Sarcosinate
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Tea-Lauroyl Sarcosinate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Köpüklenme
- Antistatik
- Saç Bakımı
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 80663
- INCI: TEA-LAUROYL SARCOSINATE
- CAS: 16693-53-1
- EC: 240-736-1
Sık sorulan sorular
- Çay-Lauroyl Sarkosinat nedir?
- Henüz Tea-Lauroyl Sarcosinate için bir açıklamamız yok.
- Çay-Lauroyl Sarkosinat gözenek tıkar mı?
- Çay-Lauroyl Sarkosinat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Çay-Lauroyl Sarkosinat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Çay-Lauroyl Sarkosinat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Çay-Lauroyl Sarkosinat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Çay-Lauroyl Sarkosinat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.