Çay-Lauroyl Laktilat
Tea-Lauroyl Lactylate
%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Tea-Lauroyl Lactylate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Emülsifiye edici
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 38513
- INCI: TEA-LAUROYL LACTYLATE
Sık sorulan sorular
- Çay-Lauroyl Laktilat nedir?
- Henüz Tea-Lauroyl Lactylate için bir açıklamamız yok.
- Çay-Lauroyl Laktilat gözenek tıkar mı?
- Çay-Lauroyl Laktilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Çay-Lauroyl Laktilat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Çay-Lauroyl Laktilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Çay-Lauroyl Laktilat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Çay-Lauroyl Laktilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Kiku-Masamune Sake Brewing Nemli Esans Şampuanı Şampuanlar · 5.0/5 (1)