PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tambourissa Trichophylla Yaprak Özü

Tambourissa Trichophylla Leaf Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tambourissa Trichophylla Leaf Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 82957
  • INCI: TAMBOURISSA TRICHOPHYLLA LEAF EXTRACT
  • CAS: 342806-97-7
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Tambourissa Trichophylla Yaprak Özü nedir?
Henüz Tambourissa Trichophylla Leaf Extract için bir açıklamamız yok.
Tambourissa Trichophylla Yaprak Özü gözenek tıkar mı?
Tambourissa Trichophylla Yaprak Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tambourissa Trichophylla Yaprak Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tambourissa Trichophylla Yaprak Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tambourissa Trichophylla Yaprak Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Tambourissa Trichophylla Yaprak Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler