PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tamarindus Indica Tohum Polisakkarit

Tamarindus Indica Seed Polysaccharide

%0 kullanıcı beğeniyor · 56 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tamarindus Indica Seed Polysaccharide için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
Tamarindus Indica Tohum Polisakkarit kimyasal yapısı
C8H24

CosIng verisi

  • CosIng ID: 60061
  • INCI: TAMARINDUS INDICA SEED POLYSACCHARIDE
  • CAS: 39386-78-2
  • EC: 254-442-6

Sık sorulan sorular

Tamarindus Indica Tohum Polisakkarit nedir?
Henüz Tamarindus Indica Seed Polysaccharide için bir açıklamamız yok.
Tamarindus Indica Tohum Polisakkarit gözenek tıkar mı?
Tamarindus Indica Tohum Polisakkarit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tamarindus Indica Tohum Polisakkarit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tamarindus Indica Tohum Polisakkarit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tamarindus Indica Tohum Polisakkarit hamilelikte kullanılabilir mi?
Tamarindus Indica Tohum Polisakkarit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler