PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tamarindus Indica Tohum Ekstresi

Tamarindus Indica Seed Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 25 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Tamarindus Indica Seed Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 60059
  • INCI: TAMARINDUS INDICA SEED EXTRACT
  • CAS: 84961-62-6
  • EC: 284-651-8

Sık sorulan sorular

Tamarindus Indica Tohum Ekstresi nedir?
Henüz Tamarindus Indica Seed Extract için bir açıklamamız yok.
Tamarindus Indica Tohum Ekstresi gözenek tıkar mı?
Tamarindus Indica Tohum Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tamarindus Indica Tohum Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Tamarindus Indica Tohum Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Tamarindus Indica Tohum Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Tamarindus Indica Tohum Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler