PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Tall Yağ Asit

Tall Oil Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Tall Oil Acid bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80559
  • INCI: TALL OIL ACID
  • CAS: 61790-12-3
  • EC: 263-107-3

Sık sorulan sorular

Tall Yağ Asit nedir?
Tall Oil Acid bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Tall Yağ Asit hangi ciltlere uygun değil?
Tall Yağ Asit için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Tall Yağ Asit gözenek tıkar mı?
Tall Yağ Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Tall Yağ Asit mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Tall Yağ Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Tall Yağ Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Tall Yağ Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler