PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Syringa Vulgaris Özü

Syringa Vulgaris Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 43 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Syringa Vulgaris Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Tonik

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80551
  • INCI: SYRINGA VULGARIS EXTRACT
  • CAS: 90063-50-6
  • EC: 290-008-2

Sık sorulan sorular

Syringa Vulgaris Özü nedir?
Henüz Syringa Vulgaris Extract için bir açıklamamız yok.
Syringa Vulgaris Özü gözenek tıkar mı?
Syringa Vulgaris Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Syringa Vulgaris Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Syringa Vulgaris Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Syringa Vulgaris Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Syringa Vulgaris Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler