PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Symphytum Officinale Kök Ekstresi

Symphytum Officinale Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 41 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Symphytum Officinale Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • yatıştırıcı
  • Kepek önleyici

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84281
  • INCI: SYMPHYTUM OFFICINALE ROOT EXTRACT
  • CAS: 84696-05-9
  • EC: 283-625-3

Sık sorulan sorular

Symphytum Officinale Kök Ekstresi nedir?
Henüz Symphytum Officinale Root Extract için bir açıklamamız yok.
Symphytum Officinale Kök Ekstresi gözenek tıkar mı?
Symphytum Officinale Kök Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Symphytum Officinale Kök Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Symphytum Officinale Kök Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Symphytum Officinale Kök Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Symphytum Officinale Kök Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 41 ürünü gör