Ayçiçeği Tohumu Asit
Sunflower Seed Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Sunflower Seed Acid için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 38413
- INCI: SUNFLOWER SEED ACID
- CAS: 84625-38-7
- EC: 283-413-0
Sık sorulan sorular
- Ayçiçeği Tohumu Asit nedir?
- Henüz Sunflower Seed Acid için bir açıklamamız yok.
- Ayçiçeği Tohumu Asit gözenek tıkar mı?
- Ayçiçeği Tohumu Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Ayçiçeği Tohumu Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Ayçiçeği Tohumu Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Ayçiçeği Tohumu Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Ayçiçeği Tohumu Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Balea Bariyer Korumalı Krem Ultra Hassas Genel Nemlendiriciler · 4.0/5 (1)
- Waxhead Sun Defense Güneş Hasarı Onarıcı Serum Güneş Sonrası Bakım · 5.0/5 (1)