Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı
Sulfated Coconut Oil
%1 kullanıcı beğeniyor · 25 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✕ Gözenek tıkayıcı (komedojenik 4/5)
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✕ Tahriş riski 3/5
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı bir tür sülfattır, bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir. Yağlı ciltler için kötü olabilir, akne eğilimli ciltler için kötü olabilir ve tahrişe neden olabilir.
Ne olduğu
- Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
- Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.
Faydalar
—
Endişeler
- Yağlı Cildi Kötüleştirebilir: Yağlı Cilt genetiğiniz tarafından belirlenir, ancak stres seviyeleri, değişen hormonal seviyeler ve nem gibi faktörlerden de etkilenebilir.
- Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler.
- Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.
- Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.
Fonksiyonlar
- Temizlik
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 85639
- INCI: SULFATED COCONUT OIL
- CAS: 68990-34-1
- EC: 273-594-4
Sık sorulan sorular
- Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı nedir?
- Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı bir tür sülfattır, bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir. Yağlı ciltler için kötü olabilir, akne eğilimli ciltler için kötü olabilir ve tahrişe neden olabilir.
- Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı hangi ciltlere uygun değil?
- Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı için bilinen endişeler: Yağlı Cildi Kötüleştirebilir: Yağlı Cilt genetiğiniz tarafından belirlenir, ancak stres seviyeleri, değişen hormonal seviyeler ve nem gibi faktörlerden de etkilenebilir.; Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler.; Tahrişe neden olabilir: Cilt tahrişi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir: çok kuru cilt, belirli bileşenlere duyarlılık, alerjiler, dermatit, böcek ısırıkları, egzama, rosacea ve hastalık yaygın faktörlerdir.; Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
- Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı gözenek tıkar mı?
- Evet, Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinir (komedojenik puanı 4/5).
- Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Sülfatlı Hindistan Cevizi Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.