PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sükroz Stearat

Sucrose Stearate

%15 kullanıcı beğeniyor · 470 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sükroz Stearat, stearik asit ve sakarozdan (şeker) elde edilir. Yumuşatıcı ve emülgatördür. Bir emülgatör olarak, bir üründe yağların ve suyun ayrılmasını önler. Bu özellik aynı zamanda onu bir yüzey aktif madde ve dolayısıyla bir temizlik maddesi yapar.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Cilt Bakımı
  • Yüzey aktif madde
Sükroz Stearat kimyasal yapısı
C30H58O13

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80469
  • INCI: SUCROSE STEARATE
  • CAS: 25168-73-4 / 37318-31-3
  • EC: 246-705-9 / 253-459-6

Sık sorulan sorular

Sükroz Stearat nedir?
Sükroz Stearat, stearik asit ve sakarozdan (şeker) elde edilir. Yumuşatıcı ve emülgatördür. Bir emülgatör olarak, bir üründe yağların ve suyun ayrılmasını önler. Bu özellik aynı zamanda onu bir yüzey aktif madde ve dolayısıyla bir temizlik maddesi yapar.
Sükroz Stearat gözenek tıkar mı?
Sükroz Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sükroz Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Sükroz Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Sükroz Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sükroz Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 470 ürünü gör

Kaynaklar