Styrax Tonkinensis Reçine Özü
Styrax Tonkinensis Resin Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Styrax Tonkinensis Reçine Özü bir kokudur.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Parfümleme
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 41499
- INCI: STYRAX TONKINENSIS RESIN EXTRACT
- CAS: 9000-72-0 / 84012-39-5
- EC: 232-556-7 / 281-683-4
Sık sorulan sorular
- Styrax Tonkinensis Reçine Özü nedir?
- Styrax Tonkinensis Reçine Özü bir kokudur.
- Styrax Tonkinensis Reçine Özü gözenek tıkar mı?
- Styrax Tonkinensis Reçine Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Styrax Tonkinensis Reçine Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Styrax Tonkinensis Reçine Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Styrax Tonkinensis Reçine Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Styrax Tonkinensis Reçine Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Bouclème Kıvrılma Tanımlayıcı Jel Jel, Pomat ve Balmumu · 5.0/5 (1)
- Tesori d'Oriente Byzantium Eau De Tuvalet Parfümler · 5.0/5 (1)