PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Styrax Benzoin Reçine Özü

Styrax Benzoin Resin Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 43 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bu bileşen, ürünlere sıcak, tatlı ve vanilya benzeri bir koku eklemek için kullanılır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme
  • Film Şekillendirme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79301
  • INCI: STYRAX BENZOIN RESIN EXTRACT
  • CAS: 84929-79-3
  • EC: 284-557-7

Sık sorulan sorular

Styrax Benzoin Reçine Özü nedir?
Bu bileşen, ürünlere sıcak, tatlı ve vanilya benzeri bir koku eklemek için kullanılır.
Styrax Benzoin Reçine Özü gözenek tıkar mı?
Styrax Benzoin Reçine Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Styrax Benzoin Reçine Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Styrax Benzoin Reçine Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Styrax Benzoin Reçine Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Styrax Benzoin Reçine Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler