PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Streptococcus Thermophilus Fermentasyonu

Streptococcus Thermophilus Ferment

%0 kullanıcı beğeniyor · 98 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Streptococcus Thermophilus Ferment için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 85046
  • INCI: STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS FERMENT
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Streptococcus Thermophilus Fermentasyonu nedir?
Henüz Streptococcus Thermophilus Ferment için bir açıklamamız yok.
Streptococcus Thermophilus Fermentasyonu gözenek tıkar mı?
Streptococcus Thermophilus Fermentasyonu gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Streptococcus Thermophilus Fermentasyonu mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Streptococcus Thermophilus Fermentasyonu mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Streptococcus Thermophilus Fermentasyonu hamilelikte kullanılabilir mi?
Streptococcus Thermophilus Fermentasyonu hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 22 ürünü gör