PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearil Trietoksisilan

Stearyl Triethoxysilane

%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearyl Triethoxysilane için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Bağlama
Stearil Trietoksisilan kimyasal yapısı
C24H52O3Si

CosIng verisi

  • CosIng ID: 85784
  • INCI: STEARYL TRIETHOXYSILANE
  • CAS: 7399-00-0
  • EC: 230-995-9

Sık sorulan sorular

Stearil Trietoksisilan nedir?
Henüz Stearyl Triethoxysilane için bir açıklamamız yok.
Stearil Trietoksisilan gözenek tıkar mı?
Stearil Trietoksisilan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Trietoksisilan mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Stearil Trietoksisilan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Trietoksisilan hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearil Trietoksisilan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler