PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearil Stearoil Stearat

Stearyl Stearoyl Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearyl Stearoyl Stearate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
  • Viskozite Kontrolü
Stearil Stearoil Stearat kimyasal yapısı
C54H106O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38342
  • INCI: STEARYL STEAROYL STEARATE
  • CAS: 54684-78-5

Sık sorulan sorular

Stearil Stearoil Stearat nedir?
Henüz Stearyl Stearoyl Stearate için bir açıklamamız yok.
Stearil Stearoil Stearat gözenek tıkar mı?
Stearil Stearoil Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Stearoil Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Stearil Stearoil Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Stearil Stearoil Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearil Stearoil Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.