PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearil Palmitat

Stearyl Palmitate

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearyl Palmitate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
  • Stabilizasyon
  • Bağlama
  • Saç Bakımı
  • Opa CI Fying
Stearil Palmitat kimyasal yapısı
C34H68O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58803
  • INCI: STEARYL PALMITATE
  • CAS: 2598-99-4

Sık sorulan sorular

Stearil Palmitat nedir?
Henüz Stearyl Palmitate için bir açıklamamız yok.
Stearil Palmitat gözenek tıkar mı?
Stearil Palmitat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Palmitat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Stearil Palmitat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Stearil Palmitat hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearil Palmitat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler