PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearil Glikol

Stearyl Glycol

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearyl Glycol için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsiyon Stabilizasyon
  • Cilt Bakımı
  • Viskozite Kontrolü
Stearil Glikol kimyasal yapısı
C18H38O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79183
  • INCI: STEARYL GLYCOL
  • CAS: 20294-76-2
  • EC: 243-711-3

Sık sorulan sorular

Stearil Glikol nedir?
Henüz Stearyl Glycol için bir açıklamamız yok.
Stearil Glikol gözenek tıkar mı?
Stearil Glikol gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Glikol mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Stearil Glikol mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Glikol hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearil Glikol hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.