PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearil Sitrat

Stearyl Citrate

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearyl Citrate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Stearil Sitrat kimyasal yapısı
C24H42O7-2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38325
  • INCI: STEARYL CITRATE
  • CAS: 1337-33-3
  • EC: 215-654-4

Sık sorulan sorular

Stearil Sitrat nedir?
Henüz Stearyl Citrate için bir açıklamamız yok.
Stearil Sitrat gözenek tıkar mı?
Stearil Sitrat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Sitrat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Stearil Sitrat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Sitrat hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearil Sitrat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler