PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearil Kaprilat

Stearyl Caprylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 46 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearyl Caprylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Stearil Kaprilat kimyasal yapısı
C26H52O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38324
  • INCI: STEARYL CAPRYLATE
  • CAS: 18312-31-7
  • EC: 242-200-2

Sık sorulan sorular

Stearil Kaprilat nedir?
Henüz Stearyl Caprylate için bir açıklamamız yok.
Stearil Kaprilat gözenek tıkar mı?
Stearil Kaprilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Kaprilat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Stearil Kaprilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Stearil Kaprilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearil Kaprilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 46 ürünü gör