PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearil Asetat

Stearyl Acetate

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearyl Acetate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Stearil Asetat kimyasal yapısı
C20H40O2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38317
  • INCI: STEARYL ACETATE
  • CAS: 822-23-1
  • EC: 212-493-1

Sık sorulan sorular

Stearil Asetat nedir?
Henüz Stearyl Acetate için bir açıklamamız yok.
Stearil Asetat gözenek tıkar mı?
Stearil Asetat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Asetat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Stearil Asetat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Stearil Asetat hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearil Asetat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler