PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Steartrimonyum Metosülfat

Steartrimonium Methosulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Steartrimonyum Metosülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antistatik
  • Saç Bakımı
Steartrimonyum Metosülfat kimyasal yapısı
C22H49NO4S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79084
  • INCI: STEARTRIMONIUM METHOSULFATE
  • CAS: 18684-11-2
  • EC: 242-501-9

Sık sorulan sorular

Steartrimonyum Metosülfat nedir?
Steartrimonyum Metosülfat bir tür sülfattır.
Steartrimonyum Metosülfat gözenek tıkar mı?
Steartrimonyum Metosülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Steartrimonyum Metosülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Steartrimonyum Metosülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Steartrimonyum Metosülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Steartrimonyum Metosülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler