PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearoil İnülin

Stearoyl Inulin

%0 kullanıcı beğeniyor · 24 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearoyl Inulin için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Cilt Bakımı
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79076
  • INCI: STEAROYL INULIN
  • CAS: 190524-47-1

Sık sorulan sorular

Stearoil İnülin nedir?
Henüz Stearoyl Inulin için bir açıklamamız yok.
Stearoil İnülin gözenek tıkar mı?
Stearoil İnülin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearoil İnülin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Stearoil İnülin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Stearoil İnülin hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearoil İnülin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 24 ürünü gör