PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearoksitrimetilsilan

Stearoxytrimethylsilane

%0 kullanıcı beğeniyor · 12 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearoxytrimethylsilane için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı
Stearoksitrimetilsilan kimyasal yapısı
C21H46OSi

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38305
  • INCI: STEAROXYTRIMETHYLSILANE
  • CAS: 18748-98-6
  • EC: 242-554-8

Sık sorulan sorular

Stearoksitrimetilsilan nedir?
Henüz Stearoxytrimethylsilane için bir açıklamamız yok.
Stearoksitrimetilsilan gözenek tıkar mı?
Stearoksitrimetilsilan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearoksitrimetilsilan mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Stearoksitrimetilsilan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Stearoksitrimetilsilan hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearoksitrimetilsilan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler