Stearoksipropil Dimetilamin
Stearoxypropyl Dimethylamine
%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Stearoxypropyl Dimethylamine için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Saç Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 58819
- INCI: STEAROXYPROPYL DIMETHYLAMINE
- CAS: 17517-01-0
- EC: 241-516-8
Sık sorulan sorular
- Stearoksipropil Dimetilamin nedir?
- Henüz Stearoxypropyl Dimethylamine için bir açıklamamız yok.
- Stearoksipropil Dimetilamin gözenek tıkar mı?
- Stearoksipropil Dimetilamin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Stearoksipropil Dimetilamin mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Stearoksipropil Dimetilamin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Stearoksipropil Dimetilamin hamilelikte kullanılabilir mi?
- Stearoksipropil Dimetilamin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- John Frieda Go Blonder Aydınlatıcı Şampuan Şampuanlar · 5.0/5 (1)