PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearamin Oksit

Stearamine Oxide

%0 kullanıcı beğeniyor · 9 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearamine Oxide için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Antistatik
  • Köpük Güçlendirici
  • Saç Bakımı
  • Hidrotrop
  • Yüzey aktif madde
Stearamin Oksit kimyasal yapısı
C20H43NO

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38268
  • INCI: STEARAMINE OXIDE
  • CAS: 2571-88-2
  • EC: 219-919-5

Sık sorulan sorular

Stearamin Oksit nedir?
Henüz Stearamine Oxide için bir açıklamamız yok.
Stearamin Oksit gözenek tıkar mı?
Stearamin Oksit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearamin Oksit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Stearamin Oksit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Stearamin Oksit hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearamin Oksit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler