Stearamidopropil Dimetilamin Laktat
Stearamidopropyl Dimethylamine Lactate
%0 kullanıcı beğeniyor · 12 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Stearamidopropyl Dimethylamine Lactate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Antistatik
- Saç Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 38258
- INCI: STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE LACTATE
- CAS: 55819-53-9
- EC: 259-837-7
Sık sorulan sorular
- Stearamidopropil Dimetilamin Laktat nedir?
- Henüz Stearamidopropyl Dimethylamine Lactate için bir açıklamamız yok.
- Stearamidopropil Dimetilamin Laktat gözenek tıkar mı?
- Stearamidopropil Dimetilamin Laktat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Stearamidopropil Dimetilamin Laktat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Stearamidopropil Dimetilamin Laktat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Stearamidopropil Dimetilamin Laktat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Stearamidopropil Dimetilamin Laktat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.