PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Stearalkonyum Bentonit

Stearalkonium Bentonite

%0 kullanıcı beğeniyor · 240 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Stearalkonium Bentonite için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Jel Şekillendirme
  • Viskozite Kontrolü
Stearalkonyum Bentonit kimyasal yapısı
C27H52Al2ClNO12Si4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78869
  • INCI: STEARALKONIUM BENTONITE
  • CAS: 130501-87-0

Sık sorulan sorular

Stearalkonyum Bentonit nedir?
Henüz Stearalkonium Bentonite için bir açıklamamız yok.
Stearalkonyum Bentonit gözenek tıkar mı?
Stearalkonyum Bentonit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Stearalkonyum Bentonit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Stearalkonyum Bentonit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Stearalkonyum Bentonit hamilelikte kullanılabilir mi?
Stearalkonyum Bentonit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 37 ürünü gör