Nişasta Asetat/Adipat
Starch Acetate/Adipate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Starch Acetate/Adipate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Viskozite Kontrolü
CosIng verisi
- CosIng ID: 83139
- INCI: STARCH ACETATE/ADIPATE
- CAS: -
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Nişasta Asetat/Adipat nedir?
- Henüz Starch Acetate/Adipate için bir açıklamamız yok.
- Nişasta Asetat/Adipat gözenek tıkar mı?
- Nişasta Asetat/Adipat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Nişasta Asetat/Adipat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Nişasta Asetat/Adipat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Nişasta Asetat/Adipat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Nişasta Asetat/Adipat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.