PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sfingobacterium Ferment Ekstresi

Sphingobacterium Ferment Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sphingobacterium Ferment Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58449
  • INCI: SPHINGOBACTERIUM FERMENT EXTRACT

Sık sorulan sorular

Sfingobacterium Ferment Ekstresi nedir?
Henüz Sphingobacterium Ferment Extract için bir açıklamamız yok.
Sfingobacterium Ferment Ekstresi gözenek tıkar mı?
Sfingobacterium Ferment Ekstresi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sfingobacterium Ferment Ekstresi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sfingobacterium Ferment Ekstresi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sfingobacterium Ferment Ekstresi hamilelikte kullanılabilir mi?
Sfingobacterium Ferment Ekstresi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler