PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Soyamidopropilamin Oksit

Soyamidopropylamine Oxide

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Soyamidopropylamine Oxide için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Köpüklenme
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38208
  • INCI: SOYAMIDOPROPYLAMINE OXIDE
  • CAS: 223707-70-8

Sık sorulan sorular

Soyamidopropilamin Oksit nedir?
Henüz Soyamidopropylamine Oxide için bir açıklamamız yok.
Soyamidopropilamin Oksit gözenek tıkar mı?
Soyamidopropilamin Oksit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Soyamidopropilamin Oksit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Soyamidopropilamin Oksit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Soyamidopropilamin Oksit hamilelikte kullanılabilir mi?
Soyamidopropilamin Oksit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler