PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Soya asidi

Soy Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 14 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Soy Acid için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Yeniden doldurma

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38196
  • INCI: SOY ACID
  • CAS: 68308-53-2
  • EC: 269-657-0

Sık sorulan sorular

Soya asidi nedir?
Henüz Soy Acid için bir açıklamamız yok.
Soya asidi gözenek tıkar mı?
Soya asidi gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Soya asidi mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Soya asidi mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Soya asidi hamilelikte kullanılabilir mi?
Soya asidi hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 14 ürünü gör