PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Solvent Sarı 33

Solvent Yellow 33

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Solvent Yellow 33 için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Renklendirici; Saç Boyama
Solvent Sarı 33 kimyasal yapısı
C18H11NO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38161
  • INCI: SOLVENT YELLOW 33
  • CAS: 8003-22-3
  • EC: 232-318-2

Sık sorulan sorular

Solvent Sarı 33 nedir?
Henüz Solvent Yellow 33 için bir açıklamamız yok.
Solvent Sarı 33 gözenek tıkar mı?
Solvent Sarı 33 gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Solvent Sarı 33 mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Solvent Sarı 33 mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Solvent Sarı 33 hamilelikte kullanılabilir mi?
Solvent Sarı 33 hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.