Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı
Solidago Canadensis Flower/Leaf/Stem Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Maskeleme
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 96443
- INCI: SOLIDAGO CANADENSIS FLOWER/LEAF/STEM OIL
- CAS: 96690-40-3
- EC: 306-234-2 (I)
Sık sorulan sorular
- Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı nedir?
- Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı bir yağdır.
- Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı gözenek tıkar mı?
- Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Solidago Canadensis Çiçek/Yaprak/Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.