PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Trideset-3 Karboksilat

Sodium Trideceth-3 Carboxylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sodium Trideceth-3 Carboxylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Köpüklenme
  • Yüzey aktif madde
Sodyum Trideset-3 Karboksilat kimyasal yapısı
C17H33NaO4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80224
  • INCI: SODIUM TRIDECETH-3 CARBOXYLATE
  • CAS: 61757-59-3 / 68891-17-8

Sık sorulan sorular

Sodyum Trideset-3 Karboksilat nedir?
Henüz Sodium Trideceth-3 Carboxylate için bir açıklamamız yok.
Sodyum Trideset-3 Karboksilat gözenek tıkar mı?
Sodyum Trideset-3 Karboksilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Trideset-3 Karboksilat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Trideset-3 Karboksilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Trideset-3 Karboksilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Trideset-3 Karboksilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.