PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Tiyosülfat

Sodium Thiosulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 19 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Tiyosülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Normal CI Ng
Sodyum Tiyosülfat kimyasal yapısı
Na2O3S2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38103
  • INCI: SODIUM THIOSULFATE
  • INN: sodium thiosulfate
  • CAS: 7772-98-7 / 10102-17-7
  • EC: 231-867-5 / -

Sık sorulan sorular

Sodyum Tiyosülfat nedir?
Sodyum Tiyosülfat bir tür sülfattır.
Sodyum Tiyosülfat gözenek tıkar mı?
Sodyum Tiyosülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Tiyosülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Tiyosülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Tiyosülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Tiyosülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 19 ürünü gör