PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Tallowate

Sodium Tallowate

%0 kullanıcı beğeniyor · 18 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Bu bileşen sodyum hidroksit (kostik soda) ve hayvansal yağdan yapılır. Vegan değil.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Kuru Cildi Kötüleştirebilir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Köpük Güçlendirici
  • Yüzey aktif madde
  • Viskozite Kontrolü

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80216
  • INCI: SODIUM TALLOWATE
  • CAS: 8052-48-0
  • EC: 232-491-4

Sık sorulan sorular

Sodyum Tallowate nedir?
Bu bileşen sodyum hidroksit (kostik soda) ve hayvansal yağdan yapılır. Vegan değil.
Sodyum Tallowate hangi ciltlere uygun değil?
Sodyum Tallowate için bilinen endişeler: Kuru Cildi Kötüleştirebilir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları..
Sodyum Tallowate gözenek tıkar mı?
Sodyum Tallowate gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Tallowate mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Tallowate mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Tallowate hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Tallowate hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 18 ürünü gör