PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Donyağı Sülfat

Sodium Tallow Sulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Donyağı Sülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80214
  • INCI: SODIUM TALLOW SULFATE
  • CAS: 8052-50-4 / 68140-10-3
  • EC: 232-494-0 / 268-773-9

Sık sorulan sorular

Sodyum Donyağı Sülfat nedir?
Sodyum Donyağı Sülfat bir tür sülfattır.
Sodyum Donyağı Sülfat gözenek tıkar mı?
Sodyum Donyağı Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Donyağı Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Donyağı Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Donyağı Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Donyağı Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.