PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sodyum Sülfat

Sodium Sulfate

%4 kullanıcı beğeniyor · 368 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sodyum Sülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Hacim
  • Viskozite Kontrolü
Sodyum Sülfat kimyasal yapısı
H20Na2O14S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 38093
  • INCI: SODIUM SULFATE
  • INN: sodium sulfate
  • CAS: 7727-73-3 / 7757-82-6
  • EC: / 231-820-9

Sık sorulan sorular

Sodyum Sülfat nedir?
Sodyum Sülfat bir tür sülfattır.
Sodyum Sülfat gözenek tıkar mı?
Sodyum Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sodyum Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sodyum Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Sodyum Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 368 ürünü gör